Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting
Пільговий проїзд на маршруті №5 щопонеділка, завдяки ПП "За життя" продовжили до кінця літа

16 лютого 2018 р.

Час все розставить на свої місця!


  Сьогодні 15 лютого як і було заплановано в приміщенні БК пройшли збори.На зустріч до жителів селища приїхав т.в.о. начальника Олександрійського ВП ГУНП в Кіровоградській області Горяний В.В.

Багато людей прийшли послухати і поставити питання,розповісти про наболіле, і про те,яка ситуація склалася на селищі.А саме- крадіжки які відбуваються кожної ночі, самогоноваріння,пограбування,та багато іншого.Люди звинувачують у всьому наркоманів,які крадуть їх майно,заради чергової дози.Але це не єдина нагальна проблема. Не тільки наркотики,а й алкоголізм процвітає...Люди скаржилися на те,що в центрі селища є міні-завод по виготовленні спиртного,який постачає не тільки в магазини,в яких рікою на розлив тече горілка,а й в сусідні села.Майже в кожній хаті варять і продають оковиту.Дуже багато пунктів прийому металобрухту,де здається крадене,а люди коли знаходять там свої речі,віддають останні копійки,щоб повернути своє майно.І це все діється під "носом" у дільничних.За п'ять років роботи,ними не був закритий не один пункт прийому металобрухту, не покарано жодного самогонщика,а наркомани взагалі за руку вітаються з правоохоронцями як з друзями.Тому на суб'єктивну думку людей,є те,що правоохоронці з ними за одне! Вони з цього живуть! І нічого не роблячи для того,щоб люди жили спокійно,вони отримують гарні зарплати, йдуть набагато раніше на пенсію,ніж звичайні люди.Запитання,чому і за що їм такі привілеї? Може за те,що ми сьогодні не спимо і боїмося ввечері вийти на вулицю? Були випадки коли люди на гарячому ловили злодіїв,здавали в поліцію,але їх відпускали.Чому?- питали люди.З слів Горяного В.В.,це відбувається через те,що судді не поспішають обирати запобіжний захід,у вигляді утримання під вартою. "Вплинути на суд я не можу,якби міг,всі сиділи б!"-сказав він.Але там де можна змінити ситуацію,обов'язково докладемо максимум зусиль,щоб змінити життя на краще,пообіцяв Горяний В.В.,звернувшись до жителів з проханням надавати посильну допомогу поліції.Тільки разом ми зможемо змінити щось,тому не мовчіть,не бійтесь!Приходьте,розповідайте.Мешканці пообіцяли всіляко допомагати правоохоронним органам. На цій ноті збори було закрито. Хтось йшов додому розчарованим,не вірячи в зміни,хтось пішов з надією в душі ... Хочеться сказати,що тільки час покаже,і розставить все на свої місця.Але вочевидь те,що це межа і далі нікуди! Ми більше не будемо мовчати складаючи руки! Якщо нічого не зміниться, ми дійдемо куди нам треба!А у нас повірте,немає для цього перешкоди.Ми нікого не лякаємо, ми вас попереджаємо!

11 коментарів:

  1. После собрания,Шева-виртухай позорный,подошел к участкам,подчиненным своим,поулыбался,ободрил их,типа все гуд пацаны,не сцыте.Пофиг им люди,да не будут они на людей работать,на Шеву -да!Он же им башляет за приемные пункты чермета.Они заинтересованы в том чтоб крали,люди боятся в милицию заявлять,чтоб участки просмотрев дворище,не дали наводку нарикам последнее забрать и где лежит оно!Главный бандит на поселке Шева!

    ВідповістиВидалити
  2. Я думаю, что этот начальник пришел надолго. Знаю его по району серьезный, ответственный милиционер . вообщим он не мусор, а Мент.

    ВідповістиВидалити
  3. Хотелось бы верить,но время покажет!

    ВідповістиВидалити
  4. "Якщо нічого не зміниться, ми дійдемо куди нам треба!А у нас повірте,немає для цього перешкоди.Ми нікого не лякаємо, ми вас попереджаємо!" - а що раніше заважало? Чи всі ці проблеми виникли тільки вчора? На словах всі герої.

    ВідповістиВидалити
  5. А насчёт Горяного В В то он действительно профи.

    ВідповістиВидалити
  6. А самогонных заводов у нас несколько и не только в центре.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. У Юрьева в центре,а где еще?Чтоб так мощно?пишите!

      Видалити
  7. Правда што комусь одрезали голову на поселку?Хто знае?

    ВідповістиВидалити
  8. Да не знаю чи отрезали,а мужика убили.Ментов было море,и нашли даже кто!Ужас какой то на поселке творится!Не дай Боже,чтоб такое повторилось.

    ВідповістиВидалити
  9. Видел и нового нач.милиции.Стоял у поссовета.Може и правда хотят навести порядок на поселке?Вчера менты ходили почти до утра.Правда,час покаже!

    ВідповістиВидалити