Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting
Пільговий проїзд на маршруті №5 щопонеділка, завдяки ПП "За життя" продовжили до кінця літа

9 травня 2018 р.

ДЯКУЄМО ЗА ПЕРЕМОГУ!


  Велика Вітчизняна війна… Страшна війна ХХ століття, пекуча рана, яка болить досі чи не в кожній родині в Україні. Воїни-переможці проявили чудеса героїзму, стійкості, мужності, билися за кожний клаптик рідної землі до останньої краплі крові, вистояли і перемогли. Для України ціна тієї перемоги жахлива – мільйони людських життів, зруйнована економіка. Кожен другий воїн поліг у боях, кожен другий з тих, хто залишився у живих, був поранений. Гоїлися рани, зростали повоєнні покоління…

  Стрімко збігають роки. Усе менше залишається тих, хто наближав Перемогу.Наше селище не є винятком.Сьогодні в Олександрійському залишилося чотири воїни Великої Вітчизняної.
 
Найстаршому,Шульге Олександру Никифоровичу, майже 94 роки.Наймолодшому,Борзову Миколі Васильовичу 19 травня виповниться 92!Макаренко Івану Прокоповичу і Бикову Миколі Ананійовичу виповниться по 93 роки.Ми не можемо і не маємо права забувати подвиг воїнів-героїв за нашу свободу.Тож наший вічний обов’язок пам’ятати про їх подвиг, цінувати та допомагати ветеранам, адже завдяки їм ми сьогодні живемо!

  Тому протягом кількох років постіль брати Проквас з  волонтерами відвідують літніх людей, цікавляться їхніми проблемами, допомагають у побутових справах та матеріально.Тож і цей рік не став виключенням.Від їх імені, волонтери разом із школярами відвідали кожного учасника війни та вручили подарунки, продуктові набори.Найніжніші, найтепліші слова вітань пролунали для ветеранів.Спілкування з молоддю  зігріли душі стареньких і викликали сльози радості що їх пам'ятають.
  Коли у братів запитали:- А навіщо Ви це робите,
витрачаєте свої кошти, час?..На що Вони відповіли:- Так як, в силу часу, віку, ми, молодше покоління маємо дбати про ветеранів – колишніх безстрашних, мужніх воїнів. Це ми робимо не з якогось там розрахунку,а за покликом душі! Ми повинні турбуватися про їх,допомагати їм, та й просто вирішувати їх життєві труднощі. Ми вдячні ветеранам за Перемогу. Вдячні за відданість Батьківщині.Більшість людей вважають, що вони нічого нікому не винні, тож і допомагати комусь не зобов’язані,але ми думаємо інакше.Робити добро не складно, але не всі його хочуть робити, хоча воно б принесло багато щастя й любові іншим. Допомагаючи один одному, ми робимо маленьке, але все ж добро. Допомагаючи іншим, ми допомагаємо й собі. Добро потрібно робити від щирого серця, тоді воно буде чудовим і великим!
  Не можна не погодитися з такою відповіддю, бо якщо ти не будеш байдужим, життя так чи інакше обернеться до тебе світлим боком!
Завдяки добру наш світ стає кращим і добрішим, наповнюється теплом і любов’ю. Добро робить людей краще. Воно вчить піклуватися про інших і не забувати, що навколо нас ще багато людей, які потребують допомоги.


  І світ так влаштований: ти робиш добро, і добро до тебе повертається, ти здійснюєш зло, і воно до тебе повертається . Наш світ дуже мудрий. Треба жити і ставитися до всіх так, як би ти хотів, щоб ставилися до тебе. І якщо ми будемо намагатися бути добрішими, то й люди і весь світ навколо нас буде таким же добрим і усміхненим. Робити добро – це так просто! Так що, люди, робіть добро, і воно до вас повернеться!

8 коментарів:

  1. Дякуємо вам дідусі за пeрeмогу!

    ВідповістиВидалити
  2. Добро -это совсем не просто!если бы было просто,то все были бы добрыми и помогали друг другу!А так...только некоторые!На поселке море бизнесменов,кто еще поздравил стариков?Не утверждаю,но думаю что больше то и некому!Вот тебе и все!А Проквасам спасибо,они и правда всегда помогают,да и не только ветеранам.Спасибо им!

    ВідповістиВидалити
  3. Да,и конечно же старикам спасибо за победу!

    ВідповістиВидалити
  4. Молодцы братья Проквасы они никогда незабывают жителей нашего поселка александрийское спасибо вам огромное здоровья вам вашим родителям и вашим детям с прздником.

    ВідповістиВидалити
  5. Олеся Кравчук9 травня 2018 р. о 10:50

    Сто років життя і земний уклін.Дякуємо за перемогу,а братам за допомогу!

    ВідповістиВидалити
  6. Зi свiтлим Днем 9 Травня - святом Великоi перемоги. Низький уклiн всiм тим,хто виборював для нас цю перемогу, воюючи на фронтi, працюючи в тилу, тим, хто вiддав життя за нашу Батькiвщину! Мiцного здоров'я та довгих рокiв життя тим, хто дожив до наших днiв! Ми вас любимо й шануємо. Мирного неба всiм нам над головами! Нехай це величне свято буде нагадуванням про ту бiду, яка спiткала нас у 1941-му.Братам низький уклін!Хай Господь оберегає вас!

    ВідповістиВидалити
  7. Дааа...ряды рядеют,осталось 4 ветерана.Хочу поблагодарить Проквасов,спасибо что не забываете про тех,кто всеми забыт!Спасибо вам,огромное!

    ВідповістиВидалити